Home » Cursussen » Cursusaanbod » Introductie Vastgoedbeleggen

Introductie Vastgoedbeleggen

Datum: 11 september 2017
Duur: 13.30u tot 15.30u
Locatie: Vastgoed Belang, Amsterdam
Kosten: € 99,-
PE-punten: 2 (graag vermelden bij aanmelding voor welke organisatie) 

Beleggen in vastgoed is een veelbesproken actualiteit Het wordt vaak gezien als een goede investering. Is beleggen in vastgoed dan slapend rijk worden? Nee, dat niet!

Wanneer u op de juiste wijze belegt, kan investeren in vastgoed wel een rendabele bezigheid zijn.  Maar hoe belegt u succesvol in vastgoed? Welke keuzes heeft u en wat betekent dit in de praktijk? Waar moet u op letten bij vastgoedbeleggen en wat zijn de fiscale gevolgen? Wat zijn de risico's? Wat is het rendement van uw belegging? Hoe beoordeelt u een pand als vastgoedbelegger? Hoe worden panden getaxeerd? Wat bepaalt de waarde van een vastgoedobject? Hoe courant is het vastgoed? Hoe hoog is het rendement van uw investering? Wat is een reële huurprijs? En een goede aankoopprijs?

Deze praktische leergang staat stil bij de belangrijkste aspecten van het investeren in en financieren van vastgoed. 

Toelichting leergang vastgoedbeleggen Voor €99,- neemt u deel aan de introductiecursus van 2 uur waarin u een overview krijgt van alle aspecten die komen kijken bij het beleggen in vastgoed. Vervolgens kunt u bepalen of en voor welke modules u inschrijft.
De gehele leergang vastgoedbeleggen bestaat uit 6 cursussen + een aantal optionele extra modules. Het is ook mogelijk de cursussen los te volgen. De leergang gaat opnieuw van start in het najaar van 2017 van start. (voor)inschrijven kan via info@foi.nl. 

  1. Introductie Vastgoedbeleggen
  2. Huur-en Servicekosten Bedrijfsruimte
  3. Fiscale en Juridische aspecten bij Beleggen in Vastgoed
  4. Vastgoedfinancieren - 6 juni 2017
  5. Vastgoedwaardering - 15 juni 2017
  6. Vastgoedrekenen - 21 juni 2017

Extra modules (optioneel) De modules huurrecht Kantoorruimte, Winkelruimte en/of Woonruimte zijn een goede aanvulling op de leergang. 

Tarieven Kosten introductiemodule: €99,-.  Kosten per module bij één dagdeel: €295,-. Voor leden Vastgoed: €245,-. Kosten per module bij twee dagdelen: €545,-. Voor leden Vastgoed Belang: €445,-.  
De volledige leergang vastgoedbeleggen (module 1 t/m 6) volgt u al voor een totaalbedrag van € 2.250,-. Bent u lid van Vastgoed Belang? Dan kost de volledige leergang slechts € 1.850,-! De extra modules zijn daar los bij te volgen.

VJ logo2logo+Vastgoed+Belang

FOI 

Op dit moment zijn er (nog) geen cursusdata ingepland. Neem contact op voor meer informatie.