Home » Cursussen » Cursusaanbod » Introductie vastgoedbeleggen

Introductie vastgoedbeleggen

Over de Introductie Vastgoedbeleggen

Tijdens de Introductie Vastgoedbeleggen maak je kennis met alle onderwerpen die van belang zijn bij het beleggen in vastgoed. De trainer bespreekt de actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en legt uit welke kansen en bedreigingen er zijn. Een selectie van de onderwerpen die aan de orde komen tijdens de training.

- Risico vs rendement

- Rendementsberekeningen en waardering van vastgoed

- Financieringsmogelijkheden

- Huurovereenkomsten

- Fiscale en juridische aandachtspunten

Na de introductie vastgoedbeleggen heb je een goed beeld van alle zaken die van belang zijn bij het beleggen in vastgoed. In de vijf modules van de Leergang zal er dieper op alle aspecten worden ingegaan. Dit spreekt zowel de beginnende als de ervaren vastgoedbelegger aan omdat je wordt meegenomen in het perspectief van de verschillende stakeholders die bij het vastgoedbeleggen komen kijken. Weten hoe een financier naar jouw aanvraag kijkt, helpt je om je aanvraag op de juiste manier te onderbouwen. Dit geldt voor alle perspectieven. De modules worden verzorgd door mensen uit de praktijk. Zij delen dan ook aan de hand van veel praktijkvoorbeelden hun kennis met je om ervoor te zorgen dat de theorie ook direct vertaald kan worden naar de praktijk.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de introductie en kom erachter of beleggen in vastgoed ook iets voor jou is! Besluit je vervolgens één of meer van de modules van de leergang te volgen, dan ontvang je éénmalig 99 euro korting op je inschrijving. Je volgt de introductie dan gratis!

Over de Leergang vastgoedbeleggen

De leergang bevat de volgende modules:
1. Vastgoedrekenen
2. Vastgoedfinancieren
3. Huurrecht woonruimte
4. Fiscale en juridische aspecten bij beleggen in vastgoed
5. Vastgoedwaardering

Je kunt voor de modules apart inschrijven en deze modules in willekeurige volgorde volgen. Ze staan op zichzelf, maar veel van onze cursisten kiezen ervoor, nadat ze de introductiecursus hebben gevolgd, om zich in te schrijven voor de hele leergang.

Bij iedere module is het mogelijk om vooraf jouw vragen of een praktijkvoorbeeld toe te sturen die tijdens de opleiding behandeld wordt. Zo bieden wij maatwerk en zorgen we dat het aansluit op je persoonlijke vragen en behoeftes.

Verdiepingsmodules

Heb je de hele leergang al gevolgd en ben je op zoek naar verdieping? De volgende modules zijn een goede aanvulling op de leergang vastgoedbeleggen:

1. Huurrecht bedrijfsruimte

2. Puntentelling woonruimte

3. Schenken en erven van commercieel vastgoed

4. Rendementsverhoging door splitsing van vastgoed

5. VVE en appartementsrechten

6. Verduurzaming van vastgoed

 

Leerdoelen

  • Heldere introductie van de hele leergang Vastgoedbeleggen;
  • De actuele vastgoedontwikkelingen die voor jou van belang zijn;
  • Alle aspecten waar je als vastgoedbelegger rekening mee dient te houden.

 

Trainer: Jordy Kleemans

Ir. Jordy Kleemans MRE studeerde af aan de Technische Universiteit Eindhoven in Bouwkunde met als afstudeerrichting Real Estate Management & Development. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als projectmanager en assetmanager bij fondsbelegger Annexum, maakte hij de overstap naar adviseur en taxateur Troostwijk om daar vanuit de bestaande taxatiepraktijk mee te helpen een vastgoedadviespraktijk op te zetten. Inmiddels heeft hij de overstap gemaakt naar de (inter)nationale vastgoedadviseur Savills en is eindverantwoordelijk voor de Nederlandse research en consultancy activiteiten. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van vastgoed, vastgoedwaarderingen en corporate real estate.

 

Trainingskosten:

De totale investering voor de training is €99,-.

Indien je de gehele leergang vastgoedbeleggen wil volgen is de totale investering €2.850,- en ontvang je tevens gratis het boek "Bouwen aan beleggingspanden". Ben je lid van Vastgoed Belang? De kosten zijn dan €2.450,-.

En is inclusief:

  • Voorbereidingsmateriaal
  • Digitaal opleidingsmateriaal
  • Digitaal deelnamebewijs

 

De trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

 

Op dit moment zijn er (nog) geen cursusdata ingepland. Neem contact op voor meer informatie.