Home » Cursussen » Cursusaanbod » NIEUW! Masterclass: Succesvol transformeren van Vastgoed

NIEUW! Masterclass: Succesvol transformeren van Vastgoed

FOI organiseert op 22 maart in Amsterdam een unieke Masterclass in het teken van transformatie van Vastgoed. Wees er snel bij, want we hebben slechts 30 plekken beschikbaar.

Waarom deze masterclass?

Vanwege de veranderende vastgoedmarkt en behoefte worden er steeds meer gebouwen getransformeerd naar een andere bestemming. wij merken dat beleggers, maar ook adviseurs die hier in de praktijk mee te maken krijgen graag een totaalbeeld willen van wat er komt kijken bij het transformeren van vastgoed. Tijdens deze masterclass krijg je dat totaalbeeld doordat vanuit 5 expertisegebieden dit proces wordt belicht. Zo kun je als belegger dus met een goed gevoel aan de slag en als adviseur weet je op welke punten je de belegger goed kunt begeleiden.

Introductie masterclass

tijdens de masterclass wordt vanuit onderstaande expertises het transformatieproces belicht. Vastgoed transformatie zorgt ervoor dat leegstaande of niet-courante gebouwen weer rendabel worden en stijgen in waarde. Voor de meer ervaren belegger zijn dit bij uitstek geschikte projecten. Tijdens onze masterclass komen veel praktijkvoorbeelden aan bod en breid je tijdens de borrel je netwerk uit met specialisten!

Verkort Programma & Sprekers (bekijk bij leerdoelen het volledige programma of vraag de brochure op)

Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 17.30, daarna is er ruimte voor de netwerkborrel.

  1. Direct & indirect rendement bij transformatie, Jaap Huurnink
  2. Taxatie en waardeverandering na transformatie. - Jordy Kleemans
  3. Splitsen van het pand voor zelfstandige verhuur en verkoop - mr. Annoeska Pals
  4. Bestemmingswijziging & vergunningen - drs. Klaas Kroot
  5. Fiscale & Juridische aspecten bij transformatie - mr. John Bult
  6. Financieringsmogelijkheden bij transformatie - Jeroen van Vark
  7. Netwerkborrel

Locatie

Onze Transformatie masterclass vindt plaats in Club Atelier in Amsterdam. Een unieke en inspirerende locatie die makkelijk bereikbaar is buiten het centrum. Club Atelier was voorheen een Sodafabriek en nu een creatieve horeca gelegenheid. Onze experts nemen je mee in de ins en outs van transformatie en hoe je dit als belegger succesvol kunt realiseren.

 

Brochure

Brochure masterclass succesvol transformeren van vastgoed 2022

 

Deze masterclass is interessant voor:

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van transformatie. Er is wel basiskennis gewenst op het gebied van vastgoedbeleggen (bij voorkeur heb je het totaalpakket Vastgoedbeleggen gevolgd of bezit je deze kennis).

Andere deelnemers zijn bijvoorbeeld: Vastgoedbeleggers, vermogensadviseurs/ private bankers, vastgoedfinanciers, intermediairs, accountants/ fiscalisten of advocaten, medewerkers vastgoed bij woningcorporaties & gemeenten.

 

Datum
Onderwerp
Locatie
Prijs (ex btw)
 
Datum: 22 maart 2022 Tijd: 09:30 uur
Locatie: Amsterdam
Prijs (ex btw): Lid: € 645,00 Niet-lid: € 695,00