Home » 125 jaar Vastgoed Belang

13 november 2019: 125 jaar Vastgoed Belang!


 

VB 125 jaarVastgoed Belang: al jaren een begrip. Dit jaar 125, om precies te zijn. We pakken daarom groots uit. Op 13 november in de splinternieuwe - en volledig duurzaam gebouwde - Amsterdome vieren we samen met onze leden, pers en partners 125 jaar Vastgoed Belang.  

aanmeldbutton

Teka Amsterdome 21

De dag staat in het teken van de waarde en positie van particuliere beleggers in de Nederlandse vastgoedsector, nu en in de toekomst. Welke bijdrage leveren ze aan een gezonde en duurzame woning-, winkel-, en kantorenmarkt? Aan krantenkoppen, artikelen en meningen geen gebrek, maar een wetenschappelijk fundament ontbreekt vaak.

 

minister ollongren wonen

 Daar komt op 13 november verandering in. Het PBL heeft uitgrebeid onderzoek gedaan naar de particuliere verhuurder. Dit is het eerste grootschalige onderzoek in lange tijd naar de particuliere vastgoedsector en zal unieke inzichten geven. De minister van Binnenlandse Zaken, Kajsa Ollongren, zal als keynote speaker aanwezig zijn om een reactie op het onderzoek te geven en haar visie op de particuliere vastgoedsector te geven. 

 

Het belooft een geweldige middag te worden, met een feestelijk en inhoudelijk programma. We hopen dan ook van harte dat u aanwezig zal zijn. Zet 13 november in uw agenda en meld u aan!